Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Powerbank magsafe 5000 mah

799 грн -13% 700 грн
Опис

Підходить для усіх телефонів, навушників, смарт годинників та іншої техніки з бездротовою зарядкою.

Зовнішній акумулятор магнітний MagSafe Battery Pack.

Невеликий стильний зовнішній акумулятор, що працює за принципом технології MagSafe. Він легко магнітиться до задньої стінки iPhone та інших пристроїв що підтримують бездротову зарядку і починає заряджати "в один дотик" за принципом бездротової зарядки. Перед початком використання пристрій необхідно зарядити – для цього знадобляться:

- кабель Ligtning to USB-C/USB;

- блок живлення.

Спеціальний індикатор просигналізує ступінь заряджання зовнішнього акумулятора. Зелений колір – ознака готовності до роботи.

MagSafe – це нова екосистема аксесуарів для простого підключення та швидшої бездротової зарядки. Завдяки нескінченним комбінаціям, знайдеться поєднання, яке підходить до будь-якого стилю.

Встановити акумулятор MagSafe дуже просто. Його компактний інтуїтивно зрозумілий дизайн полегшує зарядку на ходу. Ідеально вирівняні магніти утримують його на вашому iPhone, забезпечуючи безпечну та надійну бездротову зарядку. MagSafe автоматично заряджається, тому немає потреби вмикати або вимикати його.

Чи потрібна підзарядка?

Просто підключіть кабель Lightning до акумулятора MagSafe, щоб отримати до 15 Вт бездротової зарядки.

Не вистачає часу?

З адаптером живлення понад 20 Вт ви можете заряджати як акумулятор MagSafe, так і свій iPhone ще швидше. І ви можете відстежувати статус заряду на екрані блокування.

Сумісність для магнітного кріплення: iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12. IPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, IPhone 14 Pro Max і тд.

Сумісність бездротової зарядки: пристрої з бездротовою заряджання.

Місткість: 5000mAh

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lviv_shmot
lviv_shmot
Львів
Був