Всі категорії
Додати товар

Портативне зарядне power bank solar 30000 mah на сонячній батареї <unk> powerbank

528 грн
Опис

olar Charger 30000mAh Power Bank виручить у критичній ситуації та неабияк продовжити час автономної роботи ваших улюблених девайсів: смартфонів, плеєрів, планшетів, фотоапаратів та інших пристроїв. Спеціальні індикатори, розміщені на лицьовій панелі, оповістить про решту рівня заряду. Водонепроникний пилозахисний, ударостійкий корпус, подвійний USB і мікро USB-порти.
Solar Charger 30000mAh Power Bank — пристрій, який поєднав у собі всі переваги компактних сонячних панелей та універсальних зовнішніх акумуляторів. Корпус Power Bank 30000mAh з ударостійкого та приємного на дотик софт-пластику, також прилад має цілу низку систем захисту, які запобігають короткому замиканню, надлишковому вмісту заряду, повний і самопродуктивний розряд, перегрівання.
У режимі резервного акумулятора Ви можете накопичувати заряд від мережі, а після зарядити плеєр або мобільний телефон. У комплекті із зарядним пристроєм постачаються кабель заряджання USB-micro USB. На портативному зарядному пристрої є два роз'єми USB для заряджання техніки та роз'єм mini USB для заряджання самого Power Bank, роз'єми надійно закриваються гумовими кришками та не бояться потрапляння вологи.
Характеристики:
Можливість одночасно заряджати два пристрої
20 led світлодіодних кристалів
Led-індикатори заряду
Заряджання від мережі та від сонячного світла
Вхідна напруга: 5V – 1A
Вихідна напруга: 5V – 2A
Комплектація
— Сонячний зарядний пристрій Power Bank
– Кабель USB-micro USB
– Коробка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари