Всі категорії
Додати товар

Power bank, 26800 ма·год, бездротова зарядка, 2 вбудовані кабелі з аварійним заради

2800 грн
Опис

Про цей товар

- Велика ємність із заряджанням від сонячної панелі. Високопродуктивний літій-полімерний акумулятор ємністю 26800 мА*год дає змогу заряджати iPhone15 понад 6 разів. Високоефективна перетворювальна сонячна панель із водонепроникністю і пилонепроникністю IPX5, що підходить для подорожей як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Повісьте блок живлення на рюкзак і заряджайте на ходу.
- Вбудовані 2 кабелі та 2 вихідні порти. Вбудовані кабелі Light-ning і USB-C забезпечують більшу гнучкість під час щоденного заряджання пристрою. 2 вихідних порти з 1 зоною бездротового заряджання, що дає змогу одночасно заряджати до 5 пристроїв. Підтримуючи наскрізне заряджання, наш блок живлення також можна використовувати як настільну зарядну станцію.
- Сучасне бездротове заряджання. Ми використовували новітні технології бездротового заряджання. Увімкніть пристрій і відразу ж починайте заряджання. Розроблений для легкого й бездротового заряджання. Бездротовий зарядний пристрій потужністю до 10 Вт сумісний практично з усіма поширеними смартфонами, як-от iPhone8-15, Samsung Galaxy S6-S23/Note5-Note20, серії Google Pixel 6-8 тощо. до.
- Фонарик и аварийное FM-радио- обладнаний яскравим ліхтариком і аварійним FM-радіо. Це дуже допомагає під час подорожей або кемпінгу на відкритому повітрі в нічну пору, а також у разі надзвичайних ситуацій, як-от урагани,глиби, поштовхи або вимкнення електроенергії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари