Всі категорії
Додати товар

Силіконовий чохол для nokia 5.4 — білий мармур

235 грн
Опис

Оригінальний зовнішній вигляд. Купуючи дизайнерський чохол для Nokia 5.4 з оригінальною картинкою, ви чудово виділіть свій пристрій із натовпу, надівши його стильним і сучасним зовнішнім виглядом. Такий аксесуар буде щоразу радувати ваше око та покращувати настрій.
Силіконовий бампер — позбавить походів у сервісний центр. Міцний силікон, який закриває всі боки смартфона, завжди надійно захищатиме телефон. Впорається з подряпинами, ударами та навіть падіннями. У разі падіння на тверду поверхню чохол поглинає силу удару та захищає мобільний пристрій від пошкоджень. Невеликий бортик периметром бампера захищає екран смартфона під час падіння на плоску поверхню.
Зручний і продуманий аксесуар Аксесуар створений спеціально для смартфона Nokia 5.4 і чудово повторює всі тонкощі його форм. Для всіх кнопок і функціональних портів передбачені спеціальні отвори. Отже, заряджати смартфон або під'єднувати гарнітуру можна, не знімаючи накладку. Для динаміка та камери також є отвори.
Завдяки оптимальній товщині накладки, розміри смартфона залишаються практично незмінними. Що не зіпсує зручність використання ґаджета, плюс дасть змогу носити його в кишені та маленькій сумочці, клатчі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари