Всі категорії
Додати товар

Чехол книжка для huawei p40 lite

235 грн
Опис

Чохол книжка Baseus Premium Edge для смартфона Huawei P40 lite e має зовнішній вигляд відповідної назви, а саме схожий на маленьку записну книжку. Чохол книжка є класичним типом аксесуарів, які підходять як під строгий стиль, так і під молодіжний.

Переваги Baseus Premium Edge:

В основі цієї конструкції лежить жорстка утримувальна вставка з пластику, внутрішня та зовнішня сторона якої обшиті м'якими матеріалами. Як оздоблення слугує еко-шкіра, а внутрішня сторона чохла покрита мікрофіброю. Завдяки такому компонуванню смартфон надійно захищений як від ударів, так і від вигинів, а кріпильні елементи та внутрішні поверхні не затирають корпус смартфона.

Утримується смартфон за допомогою вмонтованого бампера, у який щільно сідає смартфон і не ковзає в ньому, тому й користуватися чохлом просто. Плюс, завдяки ергономіці чохол знімається і встановлюється легким рухом пальців.
У місцях розташування розмовного динаміка та мікрофона передбачений виріз, завдяки чому вести розмову по смартфону можливо не відкриваючи чохла. Усі вирізи та роз'єми зроблені чітко під модель Вашого смартфона.

Купуючи чохол-книжка Baseus Premium Edge, Ви отримаєте чудовий аксесуар і захист для свого смартфона. А якість матеріалів чохла забезпечить його тривале використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари