Всі категорії
Додати товар

Чохол накладка magnetic case для iphone x, xs red

330 грн
Опис

Чохол накладка Magnetic case для iPhone X, Xs Red

Магнітний чохол Magnetic Case — протиударний чохол чудово підійде для тих, хто шукає посилений захист для свого iPhone, але водночас не хоче жертвувати гарним зовнішнім виглядом і мінімальними розмірами смартфона. Підняті краї вирізу для камери захистять її від механічних пошкоджень і потертостей.

Мінімалістичний дизайн зберігає оригінальний гарний вигляд iPhone. Тонкі алюмінієві грані захистять бічні сторони телефона від повсякденних падінь і різного роду пошкоджень. Задня панель виготовлена з міцного скла з твердістю 9H, завдяки чому вона зовсім не дряпається. Просте встановлення чохла Магнітне кріплення — таке рішення подарує посилений захист для iPhone. Частини чохла надійно кріпляться між собою за допомогою магнітного притегання, але водночас за потреби ви з легкістю зможете їх зняти.
Магнітний чохол легко встановлюється на смартфон: досить розмістити iPhone на задню панель із загартованого скла та встановити на передню панель алюмінієвий бампер. Міцне магнітне з'єднання надійно утримуватиме обидві частини чохла, фіксуючи смартфон усередині

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
84% виконаних замовлень
Була