Всі категорії
Додати товар

Чохол gkk 360 градусів для samsung galaxy a70

235 грн
Опис

У світі сучасних аксесуарів, часто звичні матеріали змінюють свої форми та набувають абсолютно нового вигляду та функціонал. Прикладом такої метаморфози є захисний чохол для Samsung A70 LikGus360, який із очей схожий на еластичний бампер, але виготовлений повністю з ударостійкого пластику.
Унікальність конструкції засобу протекції

Трискладова архітектура обрана зовсім не випадково та завдяки її особливостям, накладка повністю схожа на поліуретановий бампер не тільки зовні, але й завтовшки стінки. Такий аксесуар має набагато меншу вагу, ніж в інших аналогів і щільно прилягає до корпусу. Фіксація корпусу смартфона в накладці відбувається через засування останнього у середню частину броні, апарат має пройти, ніби на салазках, і зафіксувати між задньою стінкою й досить широкими бортиками на лицьовому боці. Вже в такому стані апарат надійно утримується завдяки мінімальним проміжкам, але залишилося закрити верхній і нижній торці.

Деталі для захисту верхнього та нижнього краї виготовлені в іншому кольорі та фіксуються до основної частини зубчастими замками, водночас щільно притискаючи корпус смартфона та виключаючи його люфт під час експлуатації.
Зручність використання чохла LikGus360

Конструкція в зібраному стані дуже міцна та щільно тримається на корпусі, у зв'язку з чим виникає питання про комфортне зняття такого бампера Він дійсно знімається з невеликою працею, проте в процесі експлуатації, його демонтаж просто не знадобиться. Усі без винятку функції апарата доступні в одязі аксесуарі. Мінімальна товщина тильної панелі добре відводить тепло, що дає змогу безбояно заряджати смартфон прямо в одязі, навіть якщо ви використовуєте посилений блок живлення з технологією Quick Charge. Роз'єми для передавання даних і під'єднання навушників також завжди вільні, а навколо модуля камери лише виступає невеликий черевик, що захищає її від подряпин.

Поверхня має матове фінішне покриття і приємна на дотик, крім того, таке рішення дає змогу утримувати апарат у руці, навіть якщо на його поверхню потрапила волога, водночас він не ковзає й не збирає відбитків пальців.

Бічні кнопки виготовлені не просто вирізами в пластиковій основі, а продубльовані, що вдалі з погляду збереження їхнього зовнішнього вигляду. Для Samsung A70 чохол під час експлуатації не будуть дряпатися й облазити.
Сумісність чохла на смартфон із різними склами

Усім відомо, що більшість бамперів із широкими бортиками на передній панелі підтягуються, як-от біоблоки, і в такий спосіб приносять багато неприємностей. У цьому кейсі справи йдуть кілька по-іншому, і важливу роль відіграє товщина такого скла. Оскільки проміжки в пластикових частинах зроблені строго під конкретну модель, на додаткові аксесуари вони не розраховані та чохол просто не вийде одягнути. У разі ж із укороченими склами, таких проблем не виникатиме, а скруглення на екрані акуратно сховатиметься за широкими бортиками LikGus360.

накладка для телефона

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари