Всі категорії
Додати товар

Прозорий чохол (протиударний) для iphone 7 plus/8 plus clear case

145 грн
Опис

Прозорий чохол на iPhone створює стійкий бар'єр проти пилу, вологи, сміття, яке може потрапити всередину електроніки. Виріб сумісний з однойменним смартфоном і повністю повторює його грані без обважнення.
М'який чохол Айфон не заважає доступу до камери, динаміків, функціональних портів. Виріб не зриває заводського дизайну та марку телефона, на його прозорій поверхні не залишаються відбитки пальців, подряпини та бризки.
Ударостійкий чохол має особливе ущільнення з боків, щоб протектор міцніший сидів у руці, а вугілля й торці були захищенішими. У разі раптових падінь бампер поглинає удари та зменшує отриману шкоду.
Силіконовий бампер — ультратонкий безбарвний проєктор, який непомітний у повсякденному користуванні. Він підкреслить тонкий корпус смартфона та вбереже його від випадкових пошкоджень. Використовуваний силікон чудово миється від забруднень і маскує сліди зношування.
Чохол посилений кутами добре гнеться, набуває форми телефона, водночас сам не деформується й не рветься, тривалий час зберігає свій привабливий товарний вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була