Всі категорії
Додати товар

Чохол-книжка alivo для huawei honor 9 lite hand made

285 грн
Опис

Опис
Чехол книжка Alivo Leather Case

У разі будь-яких несприятливих зовнішніх впливів чохол Alivo Leather Case забезпечить безпеку пристрою й обмежить від появи навіть дрібних дефектів, адже він виготовлений спеціально для Huawei Honor 9 lite з урахуванням його структурних параметрів. У разі несподіваного удару виріб також поглине весь урон, завдяки амортизаційним властивостям, які повністю усувають ймовірність пошкоджень. Оскільки вібрації просто розійдуться.
Поєднання міцної та м'якої конструкції

Під час виготовлення застосовувалися два компоненти, завдяки чому купується якісна безпека та зручне використання. Лицьовий бік виготовлений зі штучної шкіри, а тильний із полікарбонатною основою. Водночас перший виділяється стійкістю до довгої експлуатації. Можливість появи будь-яких дефектів усунена. Касатева виділяється високим рівнем захисту та надійності, завдяки чому не псується згодом. Наступне — внутрішній м'який шар, що пропускає повітря, чудово захищає дисплей від відколів, бруду та не тільки.
Чехол книжка Alivo Leather Case
Чехол-книжка Alivo Leather Case
Бонус розробників

«Книжка» має досить цікаві та злегка незвичні зовнішні характеристики. Вона має шорстку поверхню, трохи переливаючись у відтінках, завдяки чому має дорогий та привабливий вигляд. Крім цього, чохол зберігає унікальність пристрою. Його вигляд свідчить про схильність господаря до сучасних виробів. Для комфортного застосування аксесуар обладнаний приємним для торкання зовнішнім шаром.
Чехол книжка Alivo Leather Case
Чехол книжка Alivo Leather Case
Механічне обладнання
Чохол Alivo Leather Case у форматі «фліп» отримав усі потрібні вирізи для камери, роз'ємів і не тільки. Завдяки чому більше немає потреби прибирати виріб щоразу, як збираєтеся поставити смартфон на зарядку, або зробити фото. Що спрощує користування

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Форм-фактор:
Чохол-книжка Чохол-фліп

Схожі товари