Всі категорії
Додати товар

Чехол книжка для xiaomi redmi 6

215 грн
Опис

Коли купуєте новий телефон Сяомі Редмі 6 і задираютеся питанням: який і як вибрати чохол для телефона цієї моделі? Якщо за простою, можна використовувати телефон без нього, але в такому разі Ваш смартфон буде схильний до багатьох нюансів: на ньому найближчим часом можуть з'явитися потертості, мікро подряпини, а в гіршому разі тріщини або відколи. Чохол для Xiaomi Redmi 6 не просто захищатиме пристрій, але й красиво виділить Вас.

На сьогодні найпопулярніший — чохол-книжка.

Книжка Case шкіряна в золотому кольорі — це варіант, виготовлений із відкривними верхньою кришкою (кришка відкидається у лівий бік), яка надає повний доступ — роз'єм, бічних клавіш і звичайно екрану. Хочемо звернути, що книжка має захисну рамочку — за допомогою її смартфон буде гідно утримуватися, і телефон отримає захист із боків.

Додатково цей аксесуар може перетворюватися на підставку (горизонтального положення). Кришка обладнана магнітами, щоб чохол не відкривався мимовільно під час носіння в руці, кишені та сумочці. Маленький отвір на передній кришці дає змогу приймати дзвінки в стані закритої книжки для Xiaomi Redmi 6.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари