Всі категорії
Додати товар

Чохол протиударний speck presidio2 grip magsafe для iphone 14 pro (6.1") blue

1449 грн
Опис

Чохол протиударний Speck Presidio2 Grip Magsafe для Iphone 14 Pro (6.1")
спроектований з метою об'єднати в собі всі найкращі та найзатребуваніші
переваги.

Компанії Speck вдалося розширити кількість переваг:

-Впровадження технології з повітряними подушками. З ними чохол має посилений захист і амортизацію, за принципом повітряної аварійної подушки в автомобілі. , iPhone отримує захист від ударів та
падінь, з висоти до 4 метрів.
-Ребриста поверхня задньої сторони.Під час тривалого та інтенсивного користування смартфоном, руки користувача можуть запітніти, через чого чохол може вислизати з рук, незалежно від того, з якого матеріалу створений чохол.З ребристою поверхнею чохла, ви можете тримати свій iPhone впевненіше, завдяки міцнішому хвату.Це корисно особливо при наборі тексту (повідомлення) однією рукою, або під час зйомки з незвичайних ракурсів (під кутом), які вимагають утримання девайса незвичайними способами однією рукою. , адже він виконує основний функціонал відображення інформації користувачу, і його ремонт коштує дорого в більшості
випадків. Тому для посиленого захисту екрану, конструкція наділена піднятими
краями навколо дисплея.
-Незважаючи на посилений захист, чохол з'єднав у собі ідеальну конструкцію і матеріал так, щоб досягти здатності користуватися бездротовою зарядкою. Ваш iPhone здатний заряджатися по бездротовій зарядці навіть у даній моделі чохла.
-Soft-Touch шар. Поверхня чохла покрита спеціальним матеріалом з мікрооксамитовою тканиною, досягнення приємних відчуттів при дотику.
-Антибактеріальна властивість матеріалу. На поверхні чохла знищуються 99% бактерій завдяки впровадженню антибактеріальних речовин, створених спільно з компанією Microban®.
-Твердість матеріалу та текстури чохла ідеально збалансовані для досягнення максимального захисту.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари