Всі категорії
Додати товар

Чохол magsafe clear case для apple iphone 13 pro max оригінал

1648 грн
Опис

- У цьому тонкому, легкому і зручному чохлі від Apple чудовий кольоровий корпус iPhone 13 Pro Max не тільки добре видно, але і надійно захищений.
- Чохол зроблений з прозорого полікарбонату і гнучких матеріалів, тому він щільно прилягає до кнопок, і ними зручно користуватися. Спеціальне покриття захищає зовнішню і внутрішню поверхні чохла від подряпин. Матеріали і покриття не жовтіють з часом.
- Вбудовані магніти точно збігаються з магнітами на задній поверхні iPhone 13 Pro Max - вони надійно утримують чохол і в той же час дозволяють легко його знімати. Магніти ідеально поєднують пристрою, тому бездротова зарядка виконується ще зручніше і швидше. При цьому знімати чохол на час бездротової зарядки не потрібно - досить просто приєднати зарядний пристрій MagSafe або покласти iPhone на зарядний пристрій стандарту Qi.
- Як і інші продукти Apple, цей чохол ретельно тестувався кілька тисяч годин - на всіх етапах проектування і виробництва. В результаті він не тільки чудово виглядає, але і відмінно захищає iPhone від подряпин і пошкоджень при падінні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари