Всі категорії
Додати товар

Чохол - гаманець jaorty через плече для iphone 12

995 грн
Опис

Про цей предмет

- СУМІСНІСТЬ: сумісний з iPhone 12 Mini 5,4 дюйма. Губна помада на зображенні НЕ ВХОДИТЬ.
- ГАМАНЕЦЬ ПРЕМІУМАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ: Високоякісна PU шкіра. Дизайн і м'який матеріал. Матеріал корпусу для телефону: гумовий бампер TPU створює відчуття комфорту при дотику, захист 360. Забезпечує чудовий захист і запобігає накопиченню відбитків пальців, бруду та щоденного зносу.
- Багатофункціональний чохол для картки-гаманця. Цей чохол-футляр для гаманця iPhone 12 Mini містить 3 слоти для карток + 2 слоти для готівки + 1 знімний регульований ремінець через плече + 1 приховане дзеркало всередині, розроблене спеціально для щоденного макіяжу. Тримайте все в безпеці завдяки дизайну пряжки з магнітним замком. Ваш телефон можна легко вийняти й тримати окремо. Чохол з амортизаційного матеріалу захищає телефон від випадкових падінь.
- Знімний регульований ремінь: знімний ремінь через плече достатньо міцний, щоб ви могли легко використовувати його всюди, оснащений довгою та короткою мотузками, щоб задовольнити ваші потреби в різних випадках.
- ФУНКЦІЯ ПІДСТАВКИ ТА ТОЧНИЙ ВИРІЗ: чохол легко відкривається, як книжка, завдяки вбудованій підставці, яка дозволяє здійснювати відеодзвінки без використання рук, читати чи дивитися фільми в будь-якому зручному місці. М'який шкіряний гумовий пластик охоплює всі боки телефону з точним вирізом для легкого доступу до всіх функціональних кнопок, не знімаючи футляр.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари