Всі категорії
Додати товар

Оригінальний чохол apple silicone case with magsafe for iphone 15 pro clay

1500 грн
Опис

Торгу немає. Ідеальний стан. Продаж із чеком. Оригінальнийе чохол, є коробка і чек, купувала в Цитрусі. Стан ідеальний. Причина продажу - купила інший чохол. Цей колір тренд і новинка - Clay (глина). За потреби надам всі фото! На фото здається темнішим ніж в житті.
Підходить на модель телефону IPhone 15pro.
Код : 84834
Артикул : MT1E3

Що таке Чохол Apple Silicone Case with MagSafe for iPhone 15 Pro Clay
Чохли з MagSafe на будь-який смак

Силіконовий чохол MagSafe від Apple надійно захищає iPhone 15 Pro і чудово виглядає. Зовнішня силіконова поверхня спеціально оброблена і дуже приємна на дотик. А м'яка підкладка із мікрофібри забезпечує додатковий захист iPhone.

Вбудовані магніти точно збігаються із магнітами на задній поверхні iPhone 15 Pro. Завдяки ідеальному поєднанню з пристроєм чохол надійно тримається, а бездротова зарядка стає швидше. Знімати чохол на час заряджання не потрібно - просто приєднайте зарядний пристрій MagSafe або покладіть iPhone на зарядний пристрій Qi.

Як і інші продукти Apple, цей чохол ретельно тестувався кілька тисяч годин на всіх етапах проектування та виробництва. В результаті він не тільки чудово виглядає, але й чудово захищає iPhone від подряпин та пошкоджень при падінні.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Форм-фактор:
Панель
Матеріал:
Силікон
Особливості:
Захист всього корпусу Можливість використання магнітних тримачів Можливість використання бездротового ЗП

Схожі товари