Всі категорії
Додати товар

Силіконовий чохол "тимо вернер"

300 грн
Опис

Силиконовый чехол для мобильного телефона с изображением Timo Werner is a German professional footballer who plays as a forward for Premier League club Chelsea and the Germany national team.
код: 91137

Під час оформлення замовлення супроводжуйте модель Вашого телефона в полі "Проща інформація".
В асортименті чохли для понад 500 моделей телефонів від різних виробників: Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Meizu, Lenovo, HTC і багатьох інших.

Термін виготовлення чохла — 2 робочих дні.

Чохол із силікону захищає Ваш телефон з усіх боків. Всі кнопки закриті чохлом і водночас легко натискаються, а роз'єми залишаються відкритими для зручного доступу до них. Друк зображення наноситься на задню частину чохла, борти залишаються прозорими.

Чохли на мобільні телефони — це не просто стильні аксесуари, а й надійний захист корпусу від пошкоджень. Сьогодні аксесуари мають величезний попит. Вони спрощують роботу з ґаджетом, а також захищають від механічних пошкоджень — ударів, подряпин, відколів, тріщин. Носіння чохла продовжують термін експлуатації пристрою та зберігає корпус. Через кілька років це зіграє вам на руку, адже продати телефон в ідеальному технічному стані простіше та вигідніше, ніж із пошкодженнями.

Ми використовуємо тільки якісні матеріали та сучасне обладнання для виготовлення чохлів!
Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари