Всі категорії
Додати товар

Чохол-книжка для nokia x10/nokia x20 з натуральної шкіри протиударний магнітний із підставкою

750 грн
Опис

ОРИГІНАЛЬНИЙ
Чохли ручної роботи, тому на фото ви не бачите збігу вирізів камери та інших роз'ємів, каталоги представлені для ознайомлення з моделлю. Тобто ми гарантуємо, що заведений Вами аксесуар буде на 100% підходити та відповідати моделі вашого смартфона (пристрою) зазначеної в назві цього товару. Також просимо звернути Вашу увагу на те фото чохла, представлені в каталозі на 100% відповідають дійсності. У живу товар буде один в один, як і на фото. Після того як Ви оформите замовлення з Вами зв'яжеться наш фахівець, додатково все уточнить і відповість на всі питання, що цікавлять Вас, та деталі. 
ПРОТИВОУДАРНИЙ

  1. Телефон фіксується всередині книжки в оригінальній силіконовій якісній основі, яка по всьому периметру захищає Ваш пристрій. 2.Чохол книжка виготовлений у такий спосіб що торці "книжки" на кілька міліметрів виступають за силіконовий фіксатор-тримач , в якому зафіксований Ваш пристрій, тобто у разі падіння буде додатковий "буфер" захисту. 3. Ультратонкі магніти, які тримають "книжку" в закритому стані, у разі падіння не дадуть змогу їй самовільно розкритися.
 
ВЛАГОСТОЙКИЙ
Матеріали, з яких виготовлений чохол практично абсолютно "гідрофобни" Т.е. вони не бояться води, і як наслідок в процесі експлуатації бруд, який може потрапити на аксесуар, не затиратиметься руками в поверхню матеріалу, що дасть змогу користуватися чохлом для Вашого телефона стільки, скільки потрібно. 

МАГНІТНИЙ
Той рідкісний випадок, коли всередині чохла вбудовані ультратонкі неодимові магніти. Хлястик — частина чохла книжки, який зазвичай фіксує її та закриває, однак це найслабше місце аксесуара, і здебільшого саме цей "язичок" виходить із ладу, відривається або розлазиться набагато раніше за чохла. 

У нашому чохлі ця проблема унеможливлена, оскільки 2 половинки чохла закриваються "автоматично" завдяки вбудованим магнітам. Так само досить просто загорнути книжку, і вона зафіксується й у відривному стані. 

ПІДСТАВКА
Функція підставки в сучасному чохлі книжка просто життєво необхідна функція. Коли в чохлі є можливість підставки, Ви без проблем можете з максимальним комфортом поговорити через skype або viber у відеорежимі.  Вам не потрібно буде шукати будь-які підпірки або підкладки, щоб зафіксувати екран дисплея в горизонтальному режимі. Просто переверніть чохол і складіть його в місці перегину. Практично будь-який кут нахилу так само дасть змогу з максимальним комфортом дивитися  youtube або відеофайли на смартфоні. 

МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ
Швидше за все ви зіткнулися з цієюзоною проблемою, коли відкрита частина книжки постійно сокириться або навпаки закриватися, заважаючи під час розмови, доводиться або тримати її рукою або загинати назад. У нашому чохлі немає такої проблеми, Вам досить відкрити книжку підняти трубку та закрити назад.  Спеціальні акуратно виготовлені технологічні отвори в зоні динаміка абсолютно безперешкодно пропускають звук із динаміка та ви спілкуєтеся телефоном, використовуючи чохол книжку в закритому режимі. Це дійсно дуже зручно. 

ПРОШИВАННЯ
Чохол прошивається вощеною ниткою, що в рази підвищує його зносостійкість і термін експлуатації, порівнюючи з моделями, які не прошиваються. Торець чохла завжди залишається в первісному стані та не розшаровується.

ВІЗИЧНІСТЬ 
У чохлі є відділ для кредитної картки або візитки, Ви завжди зможете покласти основну карту, щоб максимально швидко отримати до неї доступ, а з приходом у наше життя терміналів безконтактної оплати й зовсім зникла потреба діставати кредитну карту з відділу тримача всередині чохла, досить просто піднести чохол навіть у закритому стані до терміналу оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари