Всі категорії
Додати товар

Чохол iron для xiaomi redmi 6a броньований

190 грн
Опис

Протиударний чохол Xiaomi Redmi 6A - надійний аксесуар в поєднанні з продуманим до дрібниць дизайн, стійкий перед зовнішніми впливами. Він щільно охоплює корпус і кнопки телефону, щоб захистити їх від негативних впливів. Armor чохол Redmi 6A (протиударна накладка) виготовлений з еластичного термополіуретана. Аксесуар має пластикову підставку, на яку можна спирати смартфон для зручного перегляду відео. Чехол Сяоми Redmi 6A (Hybrid Kickstand Cover) легкий, не утяжеляет гаджет и не препятствует свободному доступу к камере, клавишам и аппаратным разъемам. Перфорированная поверхность не скользит в руках, приятная на ощупь.
Чехол подставка Xiaomi редми 6а не оставляет на себе следы от пальцев, пыль, потертости и прочие дефекты. Он оберегает смартфон от сколов и трещин во время падений, выдерживает температурные перепады, при этом не подвергается деформации и разрывам.
Чохол трансформер сяоми редми 6а фіксується одним рухом, легко чистяться від забруднень. З ним мобільний пристрій надовго збереже первісний вигляд і робочі характеристики.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари