Всі категорії
Додати товар

Гальванічний чохол для apple iphone 6.1 11

185 грн
Опис

Премиальный дизайн!
Гальванические чехлы для iPhone - это лучший выбор для сохранения индивидуальности Данный вариант станет идеальным для того, чтобы обезопасить Ваш девайс и при этом максимально сохранить его изначальный премиальный дизайн.
Чехол выполнен из прочного силикона. Прозрачная задняя панель приятная на ощупь, не скользит ни в руке ни на другой поверхности, а также не оставляет отпечатки пальцев.
Гальванический чехол на iPhone 11 – премиальный дизайн
Всесторонняя защита
Закрытый низ обеспечивает всестороннюю защиту смартфона. Чохол має завищені бортики, тим самим захищаючи екрану смартфона. Чохол прилягає дуже щільно, легко встановлюється і знімається. Отвори до всіх роз'ємів і кнопок відповідають моделі iPhone. Гальванічний чохол на iPhone 11 – преміальний дизайн Вишуканий! Кейс має продуману до дріб'язків конструкцію, що точнісінько повторює габарити 11 серію моделей яблучного пристрою, роблячи вигляд схожий на iPhone 11. Ваш Айфон буде сидіти в чохлі щільно, без жодних люфтів або зазорів, при цьому, зберігається зручний доступ до всіх роз'ємів і кнопок Apple iPhone і додаю новизну зовнішній вигляд. Гальванічний чохол на iPhone 11– преміальний дизайн Компактний! Завдяки компактним розмірам, цей чохол практично не збільшує оригінальні розміри Айфона і максимально зберігає початкові габарити пристрою. Гальванический чехол на iPhone 11 – премиальный дизайн
Премиальный!
Основой данного чехла является качественный и приятный на ощупь силикон, который сохраняет свою форму при любом воздействии с посторонними предметами за счет ударостойкого поликарбоната в его составе. Также безопасности способствует усиленные края чехла, которые будут защищать iPhone от сколов при падениях, пока сам телефон находится в чехле.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була