Всі категорії
Додати товар

Кишеньковий світильник d2 pro mini rgb fill light з тримачем для мобільного телефона (білий)

480 грн
Опис

Про цей товар

- Складана конструкція ліхтаря для селфі. Наш ліхтар для селфі має складану конструкцію, довжина найдовшого краю якого в складеному стані становить лише 4,3 дюйма. За ваги всього 5,4 унції його неймовірно зручно носити із собою для прямих трансляцій, селфі, відео та багато чого іншого.
- Кілька колірних режимів. Він підтримує 3 різних температурні режими та режим RGB, пропонуючи різні колірні комбінації, зроблені своїми руками. Ви можете незалежно керувати перемикачем увімкнення/вимкнення за допомогою 66 вбудованих світлодіодних ліхтарів, що забезпечують діапазон колірної температури від 3000 К до 6500К.
- Акумуляторна конструкція Має тривалий термін експлуатації батареї, що забезпечує до 8 годин безперервного освітлення. Незалежно від того, фотографуєте ви, знімаєте відео чи ведете пряму трансляцію, наша лампа для селфі забезпечить достатню тривалість освітлення.
- Складана конструкція підставки. Складана конструкція підставки задовольняє ваші потреби в зніманні, коли вам потрібна невелика опора.
- Універсальне використання. Завдяки висувній конструкції стрижня в нього можна вмістити смартфони різних розмірів і моделей. Він надійно утримується й не падає, а інтерфейс обладнаний м'якою накладкою, щоб не подряпати телефон. Це ваш ідеальний компаньйон для селфі, прямих трансляцій, відеоблогів і занять із макіяжу.

Схожі товари