Всі категорії
Додати товар

Автотримач

149 грн
Опис

Мініатюрний і зручний тримач на автомобіль не блокує вихід повітря і забезпечує повноекранний огляд з телефону. Компактний аксесуар дозволить надійно закріпити апарат на приладовій панелі, щоб не тримати його в руках і не створювати при цьому аварійних ситуацій на дорозі. При цьому забезпечено можливість безпечно вибудовувати маршрут, комфортно спілкуватися з колегами і друзями по гучному звʼязку, слухати музику і багато іншого.
Міцна фіксація
Модернізований пружинний механізм зі сталі з подвійним затискачем гарантує міцне кріплення телефону всередині держателя. Особливу силіконове покриття фіксаторів забезпечить делікатний і одночасно потужний захоплення пристрою, з мінімальним ризиком пошкодити екран або корпус. Противоскользящий сердечник попереджає випадання смартфона. Спеціальний рухомий механізм дає можливість обертати апарат в будь-якому напрямку на 360 °.
Універсальний розмір
Девайс органічно вписується в будь-який салонний інтерʼєр а спеціальні затискачі забезпечать надійну фіксацію на воздуховоде. Удосконалена система кріплення гарантує безпеку і навіть на складній дорозі ризик випадання апарату виключений. Тримач завжди можна переставити в інший салон так, що й сліду на приладовій панелі не залишиться.
Модель сумісна практично з усіма мобільними пристро діагоналлю від 4,7 до 6,5 дюймів і шириною дисплея від
84 мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари