Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Мотивувальна підставка підставка дерев'яна тримач смартфона тримач для телефона...

65 грн
Опис

Підставка під телефон — це досить важливий предмет у побуті.

Тримач необхідний для тих людей, які прагнуть організованості та ладу. Підставка під смартфон — дуже зручна річ, щоб не тримати мобільний телефон у руках під час перегляду відео, фільмів і деяких ігор.Це практичний і зручний аксесуар, який стане вашим незамінним помічником де завгодно, на робочому столі, в офісі, вдома, у потягу, дивитися фільми тощо.


Виробництво.

Підставка виготовлена методом лазерного різання. Виготовлена з натурального дерева 3 мм (hdf). Складається з двох частин, які легко складаються й розкладаються. Дерев'яна підставка під телефон — виріб із яскравим, стильним, детально опрацьованим дизайном. Незвичайне гравіювання додає оригінальності та ексклюзивності предмету.


Кому підійде?

Це чудовий тематичний презент, який можна зробити будь-якому поціновувачу ексклюзивних речей. Чудовий подарунок для друзів, яким важливо, щоб телефон був на своєму місце. Ваш смартфон завжди буде на видному місці, і ви не будете зайвий раз переживати про те, де ви його поклали. Дерев'яна підставка для телефона особливо припаде до душі прихильникам екоматеріалів, адже цей креативний аксесуар виготовлений із дерева.

Габаритні розміри:


Ширина — 77 мм
Висота — 140 мм
Глибина посадкового місця — 20 мм
Габаритна глибина — 80 мм

А також Ви можете подивитися нашу продукцію на сайті!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріали:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево

Схожі товари