Всі категорії
Додати товар

Тримач мобільного телефона, навігатора, радіостанції кріплення в cd dvd привод автомагнітоли

299 грн
Опис

Тримач мобільного телефона, навігатора, радіостанції

кріплення в CD DVD-привод автомагнітоли


Цей універсальний автомобільний тримач є яскравим зразком стильного дизайну, поєднаного з дуже високою якістю виготовлення. Тримач призначений для використання спільно з комунікаторами та навігаторами з розміром екрана 3,5-5,6 дюйма в діагоналі (55-85 мм по висоті) і завтовшки від 6 до 12 мм і кріпиться у вікно штатного програвача CD-дисків автомобіля (ширина слота CD має бути від 4 мм до 6 мм). Якщо ви хочете купити тримач в автомобіль для iPhone, для телефона іншої моделі або навігатора, то цей тримач є одним із найкращих варіантів для вибору.

Кульовий шарнір дає змогу повертати слот для телефона (навігатора) на 360 градусів, а також змінювати кут нахилу. Температурний діапазон, у якому працює тримач, становить від -20 до +70 °C.

Тримач має невеликий розмір, легко вставляється в слот CD-чорджера авто та не заважає огляду, на відміну від пристроїв, що кріпляться на лобовому склі. У слоті CD диска він кріпиться завдяки спеціальним гумовим ущільнювачам, які розсуваються вгору під час натискання на важіль і жорстко фіксують кріплення тримача в слоті.

Девайс вставляється і виймається з тримача легким рухом руки.


#3720

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Місце встановлення:
Скло

Схожі товари