Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Захисне скло для iphone 14 fullglue чорне

100 грн
Опис

Захисне скло FullGlue Mietubl для iPhone 14 - повноекранне* захисне скло
повної проклейки
* в залежності від моделі телефону можливий зазор до 0.5 мм по періметру екрану

Особливості:

- Збільшена товщина скла. Захисне скло Mietubl FullGlue відрізняються від популярних стекол 9D збільшеною товщиною (0.33мм проти 0.2мм). Особливо це актуально для країв скла, так як рамка в стеклах 9D саме тонке та вразливе місце.
- Повне покриття дисплея. Розмір захисного скла Mietubl FullGlue дозволяє забезпечити повний захист екрану та сумісність з будь-яким видом чохлів.
- Клей нанесено по всій поверхні. Дане захисне скло клеїться всією поверхнею, а не тільки рамкою. Завдяки цьому після поклейки немає ніяких & quot; бензинових плям & quot ;, скло не відходить і під нього не потрапляє пил.
- Збільшений клейовий шар. Покращений клейовий шар на склі Mietubl FullGlue зводить до мінімуму утворення повітряних плям і дозволяє встановити скло самостійно навіть без досвіду.
- Міцність 9H. Захисне скло Mietubl FullGlue проходить цикл двогодинного гарту. Таке скло відповідає індексу міцності 9H і гарантує повноцінний захист екрану від ударів і подряпин.
- Олеофобне і гидрофобне покриття. Нанесений шар зменшує сліди від дотиків до екрану і забезпечує легке очищення від рідини та відбитків пальців. & Nbsp;

Комплектація:

- Захисне скло для iPhone 14
- Серветки для очищення дисплея
- Стікери для видалення пилу

Усе захисне скло запаковується в нашому офісі, вам не доведеться платити за
пакування на пошті!

Продавець
mobilama
mobilama
0% виконаних замовлень
Була