Всі категорії
Додати товар

Захисне скло для iphone 11 pro max або iphone xs max.

330 грн -16% 280 грн
Опис

нові захисні плівки із загартованого скла. Забезпечують повноекранний захист від краю до краю. Вони не мають цих дратівливих вирізів. Після використання ви не можете сказати, що воно там.

Спиртові серветки
Суха серветка
Наклейки-поглиначі пилу
Наклейки для простоти встановлення
Монтажна рама

Підходить лише для iPhone 11 Pro Max або iPhone XS Max.

* Ультравізуальне зображення: повністю прозорий та кришталево чистий дизайн, настільки тонкий, що ви навіть не помітите його присутності. Захоплюючі HD-зображення, створені на iPhone, ідеально поєднуватимуться із захисною плівкою для екрану, забезпечуючи неперевершене візуальне сприйняття.
* Простий настановний комплект - установка швидка і проста. Правильне встановлення захисної плівки на екран займе всього кілька хвилин за допомогою простого комплекту з направляючою рамкою.
* Повна абсолютна сумісність. Абсолютна повна сумісність з функціями iPhone, включаючи сенсорний екран, загальну чуйність екрану, повідомлення, технологію Haptic Touch, розпізнавання облич і датчики Face ID, а також всі інші неймовірні функції iPhone.
* Захист від краю до краю з використанням удосконаленого олеофобного та гідрофобного спеціального покриття, що запобігає впливу на захист екрану відбитків пальців, залишків олії, рідин, поту тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари