Всі категорії
Додати товар

3d-збільшувач екрана телефона mobile phone screen magnifier f1

139 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: Інший тип аксесуара
Торг

3D-збільшувач екрана телефона Mobile Phone Screen Magnifier F1

Опис:

Збільшувальний екран для мобільного телефона являє собою цікаву новинку, розроблену для збільшення зображення на екрані мобільного телефона у 2-3 рази із застосуванням сучасної оптичної технології.

Любите дивитися відео на телефоні, спілкуватися в соц мережах і сидіти в інтернеті, але у Вас втомлюються очі від маленького екрана?

За допомогою збільшувача екрана для мобільного телефона Ви зможете розв'язати ці проблеми. Ваш маленький екран перетвориться на 7"5 дисплей, як у нормального планшета.

Збільшувальне скло

Екран може збільшувати картинку на екрані Вашого телефона втричі, що дає змогу з максимальним комфортом переглядати фільми, читати електронні книги та шукати цікаву інформацію в інтернеті. Екран із 3-кратним збільшенням замінить Вам дорогі планшети.

Просто помістіть у пристрій свій смартфон. 3D-екран компактний і його можна брати із собою в поїздку, у подорож, на дачу або в похід і насолоджуватися переглядом улюбленого фільму або передавання разом із близькими та друзями. Вона компактна, не вимагає джерел живлення зроблена з якісного пластику та підійде для будь-якого мобільного пристрою.

Переваги:

Чудове пропускання світла завдяки використанню акрилового матеріалу високої якості;
Скло має спеціальне покриття, яке зменшує шкоду для зору від екрана телефона; Використання оптичних технологій HD-підсилення запобігає виникненню втоми очей; Зручне й безпечне для зору збільшення;
Легкий, простий, елегантний дизайн.

Характеристики:

Материал: Силикон, Акрил, ABS
Збільшення 3x-5x, це дасть змогу розглядати зображення на мобільному телефоні на такому самому великому екрані, як у Ipad.
Знижує стомлюваність очей
Міцна фіксація мобільного телефона запобігає ковзанню й падінню.
Складаний дизайн, малий об'єм, зручний для перенесення і в ділових поїздках.

Колір: білий

- розмір: 18/х12х14 см;

- вага: 0,35 кг;

Сумісність з iPhone 3, iPhone 4, iPhone 5, Samsung телефон, HTC телефон, LG, Nokia Phone, BlackBerry телефон, Sony телефон, телефон, ZTE телефон, Motorola телефон, Google телефона та інші марки мобільних телефонів.

Як користуватися:

Не використовуйте під прямими сонячними променями або сильним світлом, найкращі результати — у затемненому приміщенні.
Використовуйте м'яку тканину для протирання, щоб захистити об'єктив.
Відрегулюйте відстань від корпусу телефона мобільний телефон для того, щоб досягти найкращого зору та оптимального ефекту збільшення.
Найкращий кут огляду на відстані 0,5 метра.
Через велику поверхню лінзи може спостерігатися ефект дзеркального відбиття. Налаштуйте яскравість світла та кут падіння променів для усунення цього ефекту.

Країна-виробник —--- Китай
Стан ----- Нове

Підставка збільшувач екрана телефона 3D Mobile Phone Screen Magnifier 
3D Mobile Phone Screen Magnifier
3D Video Amplifier
Підставка для смартфона

Являє собою цікаву новинку, розроблену для збільшення зображення на екрані мобільного телефона вчетверо із застосуванням сучасної оптичної технології.

Набридло дивитися відео на маленькому екрані?

Чудове рішення!!

Екран може збільшувати картинку на екрані Вашого смартфона вчетверо, що дає змогу з максимальним комфортом переглядати фільми, читати електронні книги та шукати цікаву інформацію в інтернеті. Екран зі збільшенням замінить Вам дорогі планшети. Просто помістіть у пристрій свій смартфон.

Збільшувальне скло для смартфона:

3D — екран компактний і його можна брати із собою в поїздку, у подорож, на дачу або в похід і насолоджуватися переглядом улюбленого фільму або передавання разом із близькими та друзями. Збільшувач не вимагає джерел живлення. Зроблений із пластику та високоякісної акрилової скляної лінзи із захисним покриттям.

Підійде для будь-якого мобільного пристрою.

 Переваги збільшувача екрана для смартфона:

- компактний;

- не вимагає джерел живлення;

- надійно зроблений із високий...

Схожі товари