Всі категорії

Кабель baseus cafule pd2.0 100w flash charging type-c for type-c

210 грн
Опис

Тип аксесуара: Кабелі

USB-шнур Baseus Tungsten Gold PD 100 W Type-C — Type-C Cable належить до категорії кабелі зарядні, для заряджання ноутбуків (PD). Він ідеально підходить для планшетів, телефонів, MacBook (Type-C Male), для ноутбуків, якщо потрібно під'єднати смартфон і персональний комп'ютер або ноутбук. Але це не означає, що у вас не вийде під'єднати дріт до інших пристроїв, за наявності відповідних портів це не викличе проблем. Також кабель практично незамінний для заряджання АКБ.

Тип виходів

Від особливостей конектора залежить сумісність шнура з різними типами пристроїв, тому цю характеристику треба врахувати під час пошуку відповідного аксесуара. USB-дріт Baseus Tungsten Gold PD 100 W Type-C — Type-C Cable обладнаний виходами Type C — Type C, Type C.

USB-C — роз'єм із симетричним розташуванням контактів, тому вставити його неправильною стороною неможливо. І це не єдиний його плюс. USB-C шнур забезпечує передавання сигналу на швидкості до 10 Гб/с і витримує більшу потужність струму. Високоякісні дроти цього типу можна використовувати для заряджання не тільки портативних ґаджетів, а й ноутбуків, сумісних із технологією швидкого заряджання Power Delivery (PD). Тож не дивно, що USB Type-C успішно замінює штекер MicroUSB.

Схожі товари