Всі категорії
Додати товар

Бездротовий зарядний пристрій baseus simple 2in1

450 грн
Опис

Бездротовий зарядний пристрій Baseus Simple 2in1 For Phone+Pods Pro з технологією Qi 15W 2A Чорний

Baseus Simple 2in1 For Phone+Pods Pro (15W MAX) - це оновлена ​​версія компактного бездротового зарядного пристрою з ультратонким корпусом (7мм) та унікальним дизайном для одночасної бездротової зарядки двох смартфонів або смартфона та навушників AirPods Pro.

•Бездротова зарядка Baseus Simple 2in1 для Phone+Pods Pro забезпечить максимально ефективну зарядку за мінімальний час - максимальна вихідна потужність заряду становить до 15 Вт.

•Розмістіть смартфон на зарядному пристрої та заряд почнеться автоматично. Зарядний пристрій автоматично припиняє подачу електрики при повному заряді акумулятора.

•Ефективна відстань між бездротовою зарядкою та смартфоном не повинна перевищувати 6 мм від поверхні зарядного пристрою – тому не потрібно знімати чохол зі смартфона.

•Унікальний прозорий стиль – лицьова сторона пристрою для бездротової зарядки Baseus Simple 2in1 For Phone+Pods Pro виконана з прозорого загартованого скла, а корпус зі спеціального сплаву алюмінію, що додає пристрою ще більшої вишуканості – дана модель відмінно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі.

•Збоку розмістився світлодіодний індикатор, яскравість якого відносно слабка, тому заважати спати, якщо аксесуар розміщений біля ліжка, такий вогник не буде.

•Знімний кабель, з інтерфейсом Type-C, і входить в комплект. На нижній стороні є протиковзкі ніжки.

•Кожна з двох котушок бездротової зарядки Baseus Simple 2in1 для Phone+Pods Pro має свої параметри потужності, тому візуально площу аксесуара розділена на дві зони, так що здогадатися куди розміщувати телефон і навушники зможе навіть дитина. На місці, призначеному для навушників, також можна заряджати смартфон – це означає, що Ви зможете підзарядити одночасно два телефони.

•Бездротова зарядка для навушників та смартфонів автоматично розпізнає підключений гаджет, і визначає оптимальні параметри, які необхідні для його швидкого та безпечного заряджання. Для мобільних телефонів вихідна потужність дорівнюватиме від 5 до 10 Вт, а для навушників знижена до 2.5 Вт.

•Для безпеки Ваших гаджетів, в зарядку вбудовано 10 рівнів інтелектуального захисту: від перевантаження по силі струму, перезаряду, перегріву, перевантаження, різних перенапруг, коротких замикань, впливу електромагнітного поля.

•У разі виявлення сторонніх металевих предметів на зарядному майданчику зарядний пристрій автоматично блокує подачу струму.

•Щоб на виході зарядка для смартфона та навушників Baseus Simple 2in1 For Phone+Pods Pro (15W MAX) видавала 15 Вт, необхідно використовувати зарядний адаптер із підтримкою Quick Charge 3.0 та потужністю 18W.

Бренд: Baseus
Колір чорний
Матеріал: Алюмінієвий сплав, загартоване скло, пластик
Сертифікація якості: CE, RoHS, FCC, КНР
Упаковка: У коробці
Комплектація: Бездротова зарядка Simple 2in1, кабель USB Type-C – 1м
Розміри заряджання: 160*80*7,3 мм
Вага: 130 гр
Дальність передачі заряду: ≤ 6 мм
Потужність: Вхід: 5В/2А Вихід: 5В/2А, 9В/2A Макс
Потужність: iPhone + iPhone - 7.5Вт + 7.5Вт
Потужність: iPhone + AirPods Pro - 7.5Вт + 2.5Вт
Потужність: Samsung + Android 10Вт + 5Вт
Сумісність з: AirPods Pro та AirPods

Розміри: 220*100*26 мм
Вага: 250 гр

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
tatyana_vladimir0vna
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари