Всі категорії
Додати товар

Магнітна бездротова зарядка yllzi для iphone

399 грн
Опис

Спеціально для iPhone серій 15/14/13/12. Магнітний бездротовий зарядний пристрій YLLZI забезпечує швидке бездротове заряджання потужністю до 10 Вт. Совместим с iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max, с iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max, с iPhone 13/13 Pro/13 Pro Max/13 mini, с iPhone 12/12 Pro/ 12 Про Макс/12 Мини.
Функція магнітного заряджання дає змогу зарядному пристрою ідеально поєднуватися з вашим телефоном і надійно кріпитися. Ви можете вільно відповідати на електронні листи, текстові повідомлення, приймати дзвінки, грати в ігри, дивитися відео, слухати музику та робити все, що вам може знадобитися під час заряджання телефона.
Бездротовий магнітний зарядний пристрій має вбудований кабель USB-C завдовжки 1,2 метра та перехідник USB-C «мама» на USB-тапу, що дає змогу гнучко використовувати телефон, лежачи на ліжку/дивані. Використовуйте адаптер живлення потужністю 10 Вт або вище (не входить до комплекту).
Забезпечує захист від перенапруги, перегрівання, перевантаження струмом, короткого замикання. Захищає акумулятор вашого пристрою від пошкоджень під час перезаряджання та забезпечує якісніше й безпечніше заряджання.
Корпус з алюмінієвого сплаву вирізняється гладкою, вишуканою текстурою й довговічністю. Він сумісний із магнітними чохлами завтовшки до 5 мм. Примітка: звичайні чохли не підтримуються, оскільки це послаблює магнітну адсорбцію. Для міцнішого з'єднання настійно рекомендується використовувати магнітні чохли. Без коробки.

Дивіться інші оголошення
Е4\12

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари