Всі категорії
Додати товар

Simply kids дитячий дитячий шолом для маляти захист для голови для перших...

265 грн
Опис

Simply kids дитячий дитячий шолом для маляти захист для голови для перших кроків дівчинці 6 міс-3 г

Новий, без паперової бирки або паковання.

Рожевий м'який шолом на липучці з принтом єдинороги
НАДІЙНЕ ПОВНЕ ПОКРИТТТЯ ГОЛЕВІ  — завдяки повному охопленню голови на 360° і міцним амортизувальним матеріалам падіння вперед і навіть ззаду захистить голову вашої дитини від грудок і синців унаслідок раптового падіння або зіткнення.

УСОВЕРШЕННІСТЬВАНА ЕРГОНОМІЧНА КОНСТРУКЦІЯ Y-подібного ремінця, який залишається на місці.  Діти, зазвичай, дуже активні, і було доведено, що використання Y-подібного ременя та підтримки підборіддя з пряжкою забезпечує краще утримання, порівнюючи зі звичайною зав'язкою, яку можна легко зняти.

БЕЗОПАСНО ДЛЯ НЕЖНОЙ КОЖИ РЕБЕНКА  - Виготовлено з безпечних для шкіри та нетоксичних матеріалів, стійких до поту, які найкраще підходять для ніжної шкіри вашої дитини. Його також легко чистити, він не деформується після багаторазового прання.

ОНО РЕГУЛЮЄТЬСЯ, ОНО БУДЕ РОЗРАДТИ ВМІСТІ З ВАШИМ РЕБЕНКОМ  . Воно підійде до голови дитини з окружністю 16,5-21 дюйма і завтовшки 1 дюйм, що гарантує максимальний захист голови для дітей віком від 6 до 36 місяців.

Ретельне тестування та відповідність вимогам  . Оскільки безпека є нашим пріоритетом, ми провели ретельне тестування, щоб гарантувати ефективність і безпеку ваших дітей. Відповідає, схвалено та сертифіковано CPSIA.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize