Всі категорії
Додати товар

Складаний розвивальний килимок термокилимок,дитячий ігровий двосторонній термокилимок,...

1050 грн
Опис

Купуючи цей чудовий килимок, ви подаруєте своїй дитині тепло та турботу.

Малята дуже багато часу проводять на підлозі, адже це найкраще місце для ігор, навчання перевертанню, повзання та перших кроків.Так нехай же це місце буде яскравим, теплим і непідвладним ушкодженням.

Ненудний дизайн, яскраве забарвлення, барвиста морська тематика з одного боку та веселі, різнобарвні совочки з іншого боку термокилимка — надовго захоплять вашого малюка.

Вибираючи цей килимок — будьте впевнені в такому:

У комфорті вашого малюка — завдяки м'якому покриттю амортизує й пом'якшує падіння.
У легкому митті від забруднень, включно з дитячими крейдою, фарбами та навіть пластилінами.можна протерти звичайною ганчіркою або мочалкою для швидкого очищення
У здатності відштовхувати рідину, що запобігає поширенню бактерій і неприємного запаху
У укриття тепла, навіть на холодній підлозі або плитці
У компактності — швидко складається за потреби в спеціальну переносну сумку.Благодаря унікальної конструкції у формі «гармошки», ви зможете його частково відкривати на обмеженому просторі або робити товщі поверхню амортизації.
У безпеці: виготовлений зі спіненого поліетилену ХРЕ, завдяки чому не має стороннього запаху та не виділяє небезпечних для здоров'я речовин.
Виробник килимків Carrello — відомий у батьківському колі як надійний бренд дитячих девайсів.
Опис:

Внутрішня частина — XPE матеріал — спінений, а потім сильно спресований за спеціальною технологією полімер етилену.Благодаря сильному стисненню молекул між собою, (фактично 8 см перетворили на 1 см), килимок зовсім не пропускає холод від підлоги.
Термокилимки дійсно не викликають алергію! Вони покликані створювати затишок і безпечний, теплий простір у вашому домі та справляються на всі 100%. Виготовляються зі спеціального гіпоалергенного матеріалу, який повністю безпечний для дітей.Не мають запаху та не містять токсинів та інших шкідливих речовин.
Килимок двосторонній, з двома різними дизайнами, що дає можливість урізноманітнити гру малюка, просто перевернув килимок на інший бік. Ребриста поверхня, що створює масажний ефект, корисна для здоров'я дитини.
Висока міцність завдяки якісному, стійкому до подряпин матеріалу дає змогу довго використовувати його не тільки у квартирі, але й на природі або нерівній поверхні. А завдяки поглинанню нерівностей дитині буде максимально комфортно
нульдевятьтричотиривісімсімтринульвісімсім
Довжина — 2 метри,
Ширина – 1. 8 метрів
Товщина 0.8 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
20% виконаних замовлень
Була

Ще продаю