Всі категорії
Додати товар

Зростомір зрістомір дитячий зростомір із динозаврами шкала зростання зростомір у дитячу кімнату

290 грн
Опис

Ексклюзивний зростомір

Яскравий і оригінальний ростомір з улюбленими героями ваших дітей оживить інтер'єр і підкреслить вашу індивідуальність. Зростомір надрукований на товстому полотні та має просто шикарний вигляд на підрамнику! Чудовий подарунок для діток і їхніх батьків!

Ця діаграма росту ідеально підходить у дитячій кімнаті! Діаграма росту виготовлена в стилі Симпаткових дитячих дизайнів — такий принт потішить будь-якого малюка та батьків!


Ми створили цей ростомір, думаючи про батьків і про те, як вони будуть щасливі спостерігати, як росте їхня дитина. Їм безумовно сподобається записувати цей захопливий процес, і діаграма росту, подібна до цієї, стане ідеальною опорою для цього!

Матеріали:

- Натуральне бавовняне полотно (УФ, Еко, Латекс, Пігмент).
- Дерев'яний підрамник.
- Зображення наноситься пігментним (не знебарвленим) чорнилом.

Виготовлення та застосування

Зростомір друкують не знебарвлювальним еко чорнилом, які гарантують довговічність зображення. Наше полотно має натуральну бавовняну основу. Далі ростомір із зображенням натягується на підрамник — пластикова основа з вушком, за що буде триматися на стіні зростомір. Цей вид декору сьогодні досить популярний, оскільки підкреслює сучасний стиль інтер'єру.

Як збирається та пакується готовий ростомір?

Після того, як Друкується полотно, дається час поки він висохне. Коли полотно висихає, він обережно натягується на підрамник.

Далі надійно пакується й вирушає покупцеві. У результаті ви отримуєте готову ростомір, якою можна декорувати інтер'єр.

Розмір

Висота — 63,5 см — 152,4 см.

Ширина — 25 см.

Удачі у виборі! Насолоджуйтесь творчістю й подаруйте собі моменти щастя
разом із шедеврами на полотні!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари