Всі категорії
Додати товар

Лінійка-устілка для вимірювання ступень малюка 2 шт., вимірювач розміру взуття для...

258 грн
Опис

Прекрасний інструмент для зміни розміру ступень для малюків і дорослих. Головна перевага цього пристосування — це простота в експлуатації та точність у вимірі.

За допомогою цього пристрою ви з легкістю навчитеся визначати точний розмір стопи вашої дитини та себе.

Чудово підходить для вимірювання стопи перед купівлею взуття. Просто виміряйте ступню малюка, і ви зможете його навіть не брати в магазин для купівлі взуття.

Особливості:

ОБЛІГЧАЄ ПОКУПКУ ОБУВІ ОНЛАЙН — вимірювач стопи — незамінний ґаджет, який полегшує вибір потрібного розміру взуття або стелек, заявлених онлайн, коли їх складно приміряти перед купівлею, водночас обмежуючи кількість необхідних повернення.
ТОЧНО ЗМІРАЄ ДЛИНУ СТОПИ — вимірювач розміру стопи обладнаний точною шкалою, завдяки якій можна швидко та легко визначити довжину стопи та стандартний розмір взуття. Це набагато зручніше та точніше рішення, ніж обводити стопу на аркуші паперу.
ДЛЯ ВЗРОСЛИВИХ І ДЛЯ ДІТЕЙ — можна використовувати як для дорослих, так і для дітей. Діапазон вимірювань становить аж 9-31 см, що відповідає розмірам взуття в межах 15-48 за шкалою ЄС.
ХОРОША ЗАМІЧНО МЕСТО ДЛЯ П'ЯТКИ — носок мірки має піднятий край, завдяки якому можна присунути до нього п'яту під час зняття мірки. Потім повзунок переміщається до пальців ніг і в такий спосіб можна визначити довжину стопи. Це підвищує точність вимірювання та полегшує його виконання дітьми.
Характеристики:

Колір: Чорний, Червоний
Розмір: 34х11 см
Підходить для дорослих і дітей 
Матеріал: пластик
Регульований діапазон: 9- 31 см.
розмірний ряд: 15-48;
вага: 0,206 кг.
Паковання: Картонна коробка

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize