Всі категорії
Додати товар

Підставка. сходинка. підніжка для дітей

140 грн
Опис

Всі дітки хочуть допомагати батькам та скоріше стати дорослими. Самостійно чистити зуби та причісуватися.  Особливо цікаво допомагати на кухні: нарізати, помішувати, ліпити або просто спостерігати за матусею. Але часто стільниця високо і недосяжна для дітвори. Підставка-сходинка стане незамінною помічницею у такій роботі. Її зручно використовувати також у ванній, щоб сідати на унітаз або біля умивальника.

Підставка велика, міцна та практична. Має прогумовані вставки на ніжках проти ковзання. Верхня площина з додатковим рельєфом та матовою поверхнею.

Рекомендуємо максимальне навантаження 40 кг.
Кольори підставок-сходинок в одній гамі з дитячими ванночками, накладками на унітаз та горщиками. Це створить єдину колекцію предметів побуду для малюка, гарно впишеться в інтер'єр ванної та дитячої кімнати. А ще позитивно вплине на сприйняття новинок для дитини, адже вони вже будуть їй близькими та знайомими.

Підставка виготовлена з міцного та якісного пластику без запаху, не містить фталатів і BPA. Це означає що виріб не викликає алергію і ваша дитина може безтурботно торкатися та облизувати його.  Використання тільки якісних барвників забезпечує яскравий колір протягом тривалого терміну користування.
Габаритні розміри 41 х 26.5 х 15 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари