Всі категорії
Додати товар

Відеоняня, нічне бачення, датчик температури ghb uu24

1999 грн -6% 1899 грн
Опис

У радіоняні GHB UU24 передбачені кнопки колискової та регулювання гучності (2 рівня) на дитячому блоці, тому ви можете безпосередньо налаштувати колискову, якщо поряд з вами немає батьківського блоку.

Чіткі зображення в реальному часі: 2,4-дюймовий РК-екран TFT, маленький екран, але колір та чіткість зображення ніколи не будуть гіршими, ніж на великому екрані, і його зручно тримати. Пропонує повнокольорові зображення вдень та інфрачервоні зображення у відтінках сірого вночі, щоб побачити всі рухи вашої дитини.

Ефективний моніторинг: в порівнянні з іншими радіонянями: збільшена ємність акумулятора до 950 мАг. Він може працювати безперервно протягом 12 годин, якщо включений еко-режим, 4-5 годин без еко-режиму. Він має 2-кратне збільшення, і ви можете натиснути навігаційну клавішу, щоб панорамувати або нахиляти зображення.

Підтримка 4 камер: до радіоняни GHB можна додати кілька камер, допомагаючи стежити за дітьми, людьми похилого віку або домашніми тваринами в різних кімнатах. Датчик температури забезпечує моніторинг температури у приміщенні в режимі реального часу, створюючи комфортне та безпечне середовище для вашої родини.

Повний комплект, ціна в магазині 4500

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
quww
quww
Першотравенськ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари