Всі категорії
Додати товар

Безпека для дітей - замок для шкафів ruhhy 21913 захист від дітей

275 грн
Опис

ЗАМОК БЕЗПЕКИ ЯЩИК/ШАФ 6 шт

- З ЗАМКОМ - найбільшою перевагою цих захистів є ручка з замком. Щоб відкрити замок, поверніть ручку до знака відкритого замка . Щоб закрити замок, поверніть його до позначки закритого замка.

- МОЖЛИВІСТЬ ПОКРІЗАННЯ ЗА РОЗМІРАМИ - захисти регулюються по довжині, що дозволяє адаптувати їх до різних розмірів захищених шаф. Просто відкрийте протектор, відріжте зайвий протектор, прикріпіть решту та закрийте замок .

- БЕЗПЕЧНО - захищає не тільки маленькі пальчики від випадкового защемлення. Це також ідеальний спосіб запобігти відкриванню меблів, які містять небезпечні для дитини предмети , наприклад, ящики з ножами. Затискач не відкриється без правильного повороту, зберігаючи вміст шафи/шухляди в безпеці.

- ЛЕГКИЙ МОНТАЖ - самоклеючі замки дуже прості в установці. Просто зніміть кришку з липкої стрічки та прикріпіть замок до відповідного місця на ящику. Вони не вимагають спеціальних інструментів і навичок монтажу, а значить, їх можна швидко і легко встановити самостійно.

- ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - колір: білий; стрічка: самоклеюча; розмір: 23,3 х 3,8 х 2 см; довжина пояса: 16 см; вага: 130 г; вага в упаковці: 178 г.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- білий колір
- стрічка: самоклеюча
- Розмір: 23,3 х 3,8 х 2 см
- довжина пояса: 16 см
- вага: 130г
- вага в упаковці: 178 г

ВКЛЮЧЕНО

- 6 елементів захисту

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари