Всі категорії
Додати товар

Замків для шаф для дітей, замки для дитячих ременів безпеки zwmy легко встановлюються...

432 грн -4% 418 грн
Опис

замків для шаф для дітей, замки для дитячих ременів безпеки ZWMY легко
встановлюються без свердління замків для захисту від дітей для шафи, ящика,
меблів, туалету, холодильника та духовки

- 【Конструкція обертової пряжки】 Ця конструкція забезпечує простоту використання, не вимагає різання або регулювання, ви просто знімаєте та встановлюєте. Вам просто потрібно обертати його та натискати на нього, що легко для дорослих, але, безумовно, складно для дітей.
- 【ВИСОКОЯКОСТІ МАТЕРІАЛИ】 Замок ящика для дітей і малюків виготовлений із високоякісних матеріалів і натурального клею 3M. Він кріпиться дуже надійно, тому вам не потрібно турбуватися про те, що ваша дитина легко зірне її. А залишки можна легко видалити, не пошкодивши меблі. Ідеально підходить для домашнього використання, особливо для вас із дітьми.
- 【ПРОСТОТА ВСТАНОВЛЕННЯ】 Без інструментів або свердел, без пошкоджень меблів. Все, що вам потрібно зробити, це спочатку очистити поверхню й дати їй повністю висохнути, потім видалити стрічку на задній частині замка запобіжника шафи, і його легко встановити за лічені секунди. Дотримуйтеся безпосередньо меблів. І ви можете замінити клей за потреби, щоб його було легко використовувати.
- 【УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ПРОДУКТУ】 Для дітей проміжку між ящиками або дверцятами шаф, які вони не можуть відчинити, — чудовий спосіб уберегти їх від дрібних предметів, що легко ковтаються, а також захистити предмети для зберігання й шафи в ящиках. Для власників собак, щоб їхні собачі вихованці не відкривали шафи та ящики. Навіть якщо вас немає вдома, не турбуйтеся про те, що хатні тварини переглядають шафу.
- 【ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ】 У кожному пакованні є 6 замків для захисту від дітей, тому ви можете використовувати їх з упевненістю. Наш замок для дитячих ящиків підходить для всіх вбудованих шаф, шаф, дверей, ящиків, духовок, холодильників, вікон, сміттєвих баків, комодів тощо. Запобігає застряганню пальців на шафах та інших дверцятах. Захищає цікавих немовлят та активних хатніх тварин від шаф.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари