Всі категорії
Додати товар

Автокрісло cybex cloud t i-size + base t isofix

15000 грн
Опис

Cybex Cloud T i-Size - це нове покоління дитячих крісел. Він легкий, дихаючий, функціональний, тому що його можна скласти в лежаче положення, і перш за все, він вписується в стиль, який підходить до сучасних колясок. Cloud T i-Size означає максимальну безпеку, яке добре виконуватиме свої функції під час тривалих поїздок. А спеціальна база Base T Isofix забезпечує комфортну установку крісла в автомобілі та гарантує його правильне кріплення.

Встановлювати Cloud T i-Size можна двома способами: традиційним кріпленням 3-х точковим ременем автомобіля або за допомогою бази Base T isofix. Після кріплення до основи сидіння повертається на 180°, тобто ви можете повернути його набік. Відповідними моделями є Base T і Base Z2.

Щоб використовувати функцію лежачи, сидіння має бути встановлено на рамі коляски або на базі Isofix Base T .

Щитки від бічних ударів забезпечують на 25% додатковий захист від бічних ударів. Захист від бокового удару також можна скласти, якщо місця в автомобілі обмежено.

Зручна система кріплення автокрісла на раму колясок не тільки від Cybex, а й інших виробників. Умова - наявність відповідних адаптерів для обраної моделі коляски.

Габарити

Вага автокрісла: 4,5 кг; Розмір: 64,5 х 44 х 38 - 60 см; Призначений для дітей зросту: 45–87 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tsimarnalesia
tsimarnalesia
Хмельницький
Була

Схожі товари