Всі категорії
Додати товар

Шезлонг-качалка baby balance soft дитяче крісло

3150 грн -2% 3100 грн
Опис

Модель надає анатомічно правильну опору для шиї та спини малюка. Тканинне сидіння набуває форми тіла. Шезлонг має три положення висоти: лежачи, напівлежачи, сидячи як крісло. І складається в плоску, легку та мобільну конструкцію, зручно брати із собою у відпустку, поїздки та в гості.

Похитування спинки відбувається завдяки рухам дитини, не вимагаючи додатково елементів живлення. Дитина гойдається, розвиває моторику та рівновагу в природний спосіб. Дітей молодшого віку можна обережно та спокійно похитувати рукою або ногою. Тримаючий бампер відстібається, даючи змогу розташувати малюка з комфортом.

«Трусики» вшиті, для безпеки дитини. Коли малюк підросте — Ви можете поміняти чохол іншою стороною, яка не вимагає пристебнутих трусиків, оскільки дитина вже сама встає й сідає в крісло за бажанням.
 
Підходить як для відпочинку, так і для гри
У маленької дитини гра може швидко змінитися сном. Положення крісла-шезлонга можна регулювати. Не становить труднощів тихо опустити його з верхнього положення, у якому дитина грала, у нижню, призначене для сну. Його також можна скласти повністю для зручного транспортування і зберігання.

 Коли Ваш малюк навчиться ходити та сидіти без сторонньої допомоги, крісло-шезлонг можна використовувати як чудовий дитячий стільчик.
Коли Ви використовуєте його як шезлонг, то максимальна вага дитини не має перевищувати 9 кг. Для кожного положення рекомендується дотримуватися максимальної ваги дитини:
Верхнє положення «Гра» — до 9 кг.
Середнє положення «Відпочинок» — до 9 кг.
Нижнє положення «Сон» — до 7 кг.
Коли Ви використовуєте його як крісло, коли дитина самостійно встає і сідає, для кожного положення рекомендується дотримуватися максимальної ваги дитини:
Верхнє положення «Гра» — до 13 кг.
Середнє положення «Відпочинок» — до 10 кг.
Нижнє положення «Сон» — до 7 кг.

В наявності три кольори: сірий, блакитний і рожевий.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари