Всі категорії
Додати товар

Дитячий шезлонг качеля гойдалка з вібрацією ricokids

1200 грн
Опис

В ідеальному стані - використовували місяць. Вдобно носити по квартирі.
В комплекті три іграшки, подушка.
Можна використувавати з народження, але не більше години в день.
В подарунок 2 батарейки нові (вставлю в блок).

Дитяче крісло-качалка RICOKIDS з вібрацією від народження їжак Ricokids з яскравим дизайном і стійкою конструкцією - відмінне рішення для батьків, що виховують дитину. Багатофункціональний лежак - ідеальне місце, де малюк може заспокоїтися, розслабитися, подрімати або повеселитися з іграшками.

Режим заспокійливої вібрації: просто увімкніть функцію вібрації ліжка і покладіть дитину на ліжко. Через деякий час дитина розслабиться і засне, і ви зможете займатися своїми справами.Лежак - чудовий і практичний інструмент, де ви можете ненадовго залишити дитину, коли задзвонить телефон або дзвінок у двері.

Просто покладіть дитину в ліжечко, пристебніть його ременями безпеки і будьте впевнені в його безпеці.Лежак зі знімним обручем для іграшок. Підвісні іграшки порадують і привернуть увагу малюка. Підвісні іграшки знімні, тому можна прикріпити улюблених друзів малюка. Місце м'якості і затишку - зовнішній матеріал ліжечка виконаний з м'якої, приємною на дотик тканини. Підголовник покритий м'якою піною і шаром матеріалу, який приємно чіпати. Чохол лежака знімний, можна прати вручну. Це забезпечить чистоту. 3-точкові ремені безпеки забезпечать стійкість і безпеку малюка. Нековзні ніжки гарантують відмінне зчеплення з підлогою.

Шезлонг - ідеальне рішення, коли вам потрібно щось зробити в даний момент, а ваша дитина не спить. Вам дзвонить телефонний дзвінок або вам потрібно забрати посилку у кур'єра. Немає нічого простіше - ви кладете дитину в шезлонг і займаєтеся невідкладною справою. Безпека: 3-точкові ремені безпеки, що забезпечують стабілізацію і правильне положення дитини Нековзні ніжки - гарантують хороше зчеплення з землею без страху перекидання.

Продукт повністю безпечний для дітей - відповідає всім стандартам ЄС!

Торгова марка: Ricokids
металевий каркас і міцний пластик
максимальне навантаження - до 18 кг
регулювання нахилу спинки: 2 ступені
система вібрації (батарея LR20 1,5 В - не входить в комплект)
на вік: 0+
вага: 3,2 кг
розміри упаковки: 53 х 39 х 9 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
manatkamagaz
manatkamagaz
Київ
42% виконаних замовлень
Була