Всі категорії
Додати товар

Дитяче ліжечко 2-в-1 kinderkraft lunky з матрацом

8100 грн -3% 7900 грн
Опис

LUNKY - це практичне дитяче ліжечко 2-в-1. Ліжко забезпечує комфорт під час сну. Також Lunky дозволяє перетворити дитяче ліжечко в ліжко для дітей старшого віку. Дитяче ліжечко виконано в скандинавському стилі.

Основні особливості:
* Дитяче ліжечко 2-в-1
* Три рівня матраца. Ліжко можна розмістити на трьох різних рівнях. Це буде чудово як для зовсім маленьких дітей (найвища позиція), так і для дітей, які здатні встати (найнижча позиція).
* Безпечний сон. LUNKY має закруглені краї, а це означає, що ви можете бути впевнені, що ваш малюк завжди в безпеці. Дитяче ліжечко також пофарбовано нетоксичною водоемульсійною фарбою, яка не є шкідливою для вашої дитини.
* Стильні ніжки. Ліжечко LUNKY має міцні дерев'яні ніжки, що робить його стильним та елегантним, з перевагою бути дуже стійким.
* Дерев'яні сходинки. Сходинки виготовлені з натуральної, не лакованої деревини сосни. Вони розміщені на безпечній відстані один від одного, а це означає, що ваш малюк може бути в безпеці під час сну та ігор. Вони також дозволяють вам постійно стежити за своєю дитиною.

Розміри виробу: 124х66х82,7 см
Вага ліжечка: 12,75 кг
Розмір матраца: 120х60 см

В наявності в кольорах: білий та сірий

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
katerina_vov
katerina_vov
Київ
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари