Всі категорії
Додати товар

Дитяче ліжечко micuna + матрац + пеленальна дошка + подарунки

7000 грн
Опис

Micuna - це Mercedes серед дитячих ліжечок. Натуральна деревина - бук, екологічна та безпечна в разі проковтування фарба, милий дизайн, багато зручних можливостей:

1. Є 3 положення днища ліжка, що дає змогу регулювати його відносно росту дитини.
2. Передні колеса на фіксаторах, тому ліжко легко рухати або стабільно зафіксувати.
3. Передній борт можна опустити. Дитина сама це не зробить, бо треба натиснути 2 кнопки в різних месцях.
4. Болти та шурупи закриті та безпечні.

Найкраща опція, яку ви точно оціните - це пеленальна дошка Micuna. Оригінал. Вона надійно чипляється до борту і висувається, коли треба. Це суперзручно. Місця не займає. Треба - витягнули, не треба - прибрали назад.

В комплекті до ліжка віддаю кокосовий матрац Micuna. Він найкращий для малечі. Чохол знімається. Ніколи не був обпісяний :) Чистесенький. Є наматрацник.

В подарунок віддам:
- 2 комплекти білизни Ikea
- ковдру Ikea
- подушку 0-2 роки Ikea
- милі біло-сирі бортики з зайчатами. Є фото, можу прислати, бо тут вже не вміщається.

Вада лише одна - колись кіт пройшовся по периметру і подряпав ніжну фарбу, намагаючись втриматись, і подряпина на місці кріплення пеленальної дошки. В іншому це пречудове придбання для дитини за розумні гроші. Нове ліжко коштує від 10 000 грн + матрац від 6 500 грн + пеленальник від 4 000 грн + постіль з ковдрою і подушкою на 2 000 грн щонайменше. Загальна вартість 22 500 грн. в новому стані. Я хочу звільнити місце + подряпини, тому віддаю все за 7 000 грн. І в вас буде не щось з фанери, а приладдя дуууже хорошої іспанської фірми.

Стан: Хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари