Всі категорії
Додати товар

Ліжко двоярусне з шухлядами

8520 грн
Опис

Дитяче двоярусне ліжко з шухлядами є сучасним, стильним рішенням для вашого дому, функціональним і оригінальним, яке відповідає всім вимогам покоління, що росте. Ліжко-трансформер може перетворитися з двоярусного на два повноцінні односпальні ліжка.

Дитяче ліжко-трансформер виготовлене з екологічно чистої натуральної деревини вільхи. Для покриття виробів використовуються лаки та фарби провідного європейського виробника, які задовольняють медичним і екологічним нормам і є сертифікованими. Модель укомплектовується, ящиками для білизни або іграшок, а також ламелями. Гармонійне рішення цієї моделі тішитиме вашу дитину, а обраний колір дерева з легкістю підійде до вашого інтер'єру.

Габарити ліжка:
висота — 1700; ширина — 880; довжина — 1980.
Розмір матраца: 80х190.
Матеріал ліжка: вільха.

Вільха знаменита своєю щільністю, міцністю й довговічністю. Поверхня у виробів із вільхи благородна, м'яка та шовковиста. Структура дерева чудова, а будова — щільна.
Вільха не розкладається під впливом вологи — за цим параметром її нічим не замінити. Деревина вільхи швидко сохне, водночас добре зберігає форму. Предмети меблів з вільхи мають просто божественний вигляд, їх відтінок оживляє приміщення, не подразнюючи водночас очі. На вигляд меблі з вільхи дуже лаконічна та приємна. Вартість її досить демократична. Цей факт припаде до смаку більшості покупців.

Колірна гама деревини:
горіх, горіх світлий, груша, яблуня, вільха, бук, горіх темний, венге, білий.

Є можливість вибрати нестандартний колір.
Білий колір +15%.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари