Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Дитячий світильник нічник кролик , нічник, лампа-нічничок

479 грн
Опис

Лампа Нічник Кролик - ідеально оздоба для дитячої кімнати. Триступенева регулювання дозволяє вам регулювати яскравість світла. Якщо Ваша дитина не може спати без світла і любити тварин, цей прекрасний світильник для Вас і Вашої дитини.

3 РЕЖИМИ ЯРКОСТІ - виріб дозволяє налаштувати лампу на потреби дитини. Він має цілих 3 режими яскравості; найяскравіший дозволяє прочитати казку перед сном, тоді як найтемніший можна використовувати як приліжкову лампу - це не зашкодить очам вашої дитини, але забезпечить спокійний і безпечний сон.
СЕНСОРНА ПАНЕЛЬ - лампа вмикається та вимикається за допомогою сенсорної панелі. Це найспокійніший спосіб, навіть коли дитина все ще засинає, батьки можуть вимкнути лампу без ризику, що дитина прокинеться. БЕЗПЕЧНО - округлі форми, рівні краї дозволять безпечно постановити лампу в дитячій кімнаті, без ризику, що дитина, наприклад, поріже палець. Він повністю виготовлений з пластику, завдяки якому він міцний і не ламається - це не загрожує безпеці. ІДЕЯ ПОДАРУНКУ - світильник у формі кролика ідеально підійде в якості подарунка, це неодмінно викличе посмішку на обличчі кожної дитини, як хлопчика, так і дівчинки.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

синій колір
джерело живлення: USB-кабель
тип світла: SMD LED
тип перемикача: сенсор
кількість режимів роботи: 3
довжина кабелю: 100см
розміри (довжина / ширина / висота): 17,5 / 20 / 30,5 см
вага набору з упаковкою: 650г

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irchik324
irchik324
Супер-продавець
Луцьк
71% виконаних замовлень
Була