Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вигвам хатка комплект однороги з м'яким килимком - стандарт

2950 грн
Опис

Вигвам Хатка комплект Однороги з м'яким килимком - Стандарт

10 ПРИЧИН КУПИТИ У НАС:
НАТУРАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ. Вігвам виконаний зі 100% бавовни, повністю безпечний для Вашої дитини.
КОМФОРТ ДИТИНИ. М'який килимок товщиною 8 см. з гіпоалергенним наповнювачем "аеропух". Також його можна використати на обидві сторони.
БЕЗПЕЧНИЙ КАРКАС. Буковий збірний каркас ретельно відшліфований, не піддається хімічній та лакофарбовій обробці. Завдяки відсутності гострих кутів безпечний для дитини, не зашкодить покриття для підлоги.
НАДІЙНА КОНСТРУКЦІЯ. Наявність отворів у каркасі та спеціальних зав'язок на килимку забезпечать надійну фіксацію конструкції вігваму та килимка. Це запобігає ненавмисному складання конструкції під час активної гри.
ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗБІРЦІ. Наявність інструкції допомагає правильно та швидко зібрати вігвам.
УВАГА ДО ДРІБНИЦЬ. Двері вігваму виконані з подвійної тканини, можуть фіксуватися у відкритому положенні. Вікно має рамку із шторкою-жалюзі на зав'язках.
РОЗМІРИ. Залежно від віку дитини є можливість вибору оптимального розміру вігваму, а повномірні декоративні подушки можуть використовуватись як для гри, так і для відпочинку.
ЗРУЧНІСТЬ ТРАНСПОРТУВАННЯ. Ви можете взяти із собою вігвам у подорож завдяки збірному каркасу.
Зручність зберігання. У комплекті з вігвамом Ви отримуєте сумку для зберігання текстилю та окремий чохол для каркасу.
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ. Перед відправкою усі вігвами проходять дворівневу перевірку. Якщо товар з якоїсь причини не підійшов, Ви можете його повернути протягом 14 днів з моменту покупки.
У КОМПЛЕКТ ВХОДИТЬ:
Вігвам з віконцем;
подушка цукерки;
подушка зірка;
М'який килимок;
Дерев'яний каркас;
Інструкція по збірці;
Сумка для зберігання вігваму;
Чохол для каркасу.
Виконайте мрію дитини та подаруйте їй особисте містечко для проведення часу. Маленький будиночок точно не залишиться без діла. Сучасна іграшка дасть малюкові почуття захищеності та спокою. Такий індіанський намет підійде навіть для найменших.
Діти просто люблять грати в куренях, ховатися і просто проводити час у затишному місці. Дуже важливо, щоб ця частина ігрової зони була безпечною та надійною. У нас Ви можете знайти прекрасний дитячий вігвам, який порадує Вас і Вашу дитину.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kru_an
kru_an
Хмельницький
19% виконаних замовлень
Була