Всі категорії
Додати товар

Дитячий ігровий намет будиночок рожевий для дівчаток з герляндою iso trade

945 грн
Опис

Дитячий ігровий намет будиночок Рожевий для дівчаток з герляндою *******

Швидше отримати відповідь на Ваші запитання Ви можете по ***** ********** ,
******** **********

- ЛЕГКО СКЛАДАЄТЬСЯ ТА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ - намет упакований в спеціальний чохол з ручкою, що полегшує перенесення і робить його компактним. Легко поміщається в багажник автомобіля. Складання та розкладання намету відбувається надзвичайно швидко та легко. Просто зніміть виріб з кришки та встановіть рамку всередину. Це займе у вас не більше 5 хвилин!

- ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ДОМУ ТА САДУ - цей елегантний намет для дітей неодмінно сподобається кожній дівчинці, яка мріє про власний будинок. Можна використовувати як місце для зберігання іграшок і намет для ігор на природі . Він прикрасить кімнату вашої дитини та створить неповторну атмосферу.

- БЕЗПЕКА - намет виготовлений з високоякісного синтетичного матеріалу, стійкого до пошкоджень. Крім того, він має стійку раму, яка дозволить вашій дитині безпечно грати. Намет не має гострих країв, завдяки чому дитина не зашкодить собі . Обладнана підлогою.

- СВІТЛІ - до намету додаються лампи типу «ватні кульки», що живляться від 2х батарейок АА (не входять в комплект), що дозволяє використовувати їх як зовні, так і всередині намету, тому що вам не потрібно шукати місце з джерелом живлення. Колір світильників - рожево-білий. Загалом складається з 20 ламп . Довжина нитки з вогнями 2,8 м.

- СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: рожево-білий; довжина чохла: 45 см; світлий колір: теплий білий; довжина струни лампи: 2,80 м; розміри (висота/ширина/глибина): 126/130/90 см; вага: 0,911 кг; вага в упаковці: 1,047 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- колір: рожево-білий
- довжина чохла: 45 см
- світлий колір: теплий білий
- довжина ліхтаря: 2,80 м
- розміри (висота/ширина/глибина): 126/130/90 см
- вага намету: 0,911 кг
- вага в упаковці: 1,047 кг

ВКЛЮЧЕНО

- намет
- лампи
- чохол

Надсилаємо по всій Україні!
Для придбання товару натисніть на кнопку "Купити" або пишіть у повідомленні і
на вайбер!


Наш телефон: +38**********

***** : +38**********

******** : +38**********

Ми в ********* **********************************************

Більше товарів та фото шукайте на нашому сайті ****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари