Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний ляльковий будиночок – вілла d11252

3590 грн
Опис

- МОДЕЛЬ XXL -- ОДНА З НАЙБІЛЬШИХ МОДЕЛЕЙ НА РИНКУ -- висота лялькового будиночка 90 см! Він виготовлений із масиву дерева, а його конструкція надзвичайно міцна. Всі елементи ретельно оброблені, ідеально відполіровані та безпечні для дитини. Його висота дозволяє грати у зручному положенні навіть більшій дитині. При цьому будиночок дуже стійкий - на дитину під час гри вона не впаде.

- СВІТЛОВІДНЕ ОСВІТЛЕННЯ - в будинку є світлодіодна стрічка , яку ви можете розмістити на віллі за бажанням вашої дитини. Можна, наприклад, по всьому будинку від верхнього до першого поверху.

- ПРОСТОРНИЙ - дерев'яний ляльковий будиночок розрахований на сім'ю з 4 ляльок. Він має 3 рівні, з'єднаних красивими білими сходами, цілих 5 кімнат і балкон. Кожна лялька мріє про такий великий будинок!

- ЧУДОВІ КВІТИ - красиві кольори стимулюють гру і стимулюють уяву дитини. Вони ніжні та непомітні, тому навіть гра в ляльки протягом кількох годин не напружує очі дитини. Кольори універсальні та підійдуть до будь-якого інтер'єру дитячої кімнати, не порушуючи при цьому естетику всієї кімнати.

- СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: кольоровий; матеріал: дерево; кількість елементів у наборі: 15 + будиночок; розміри (довжина/ширина/висота): 29/59/90см; кількість рівнів: 3; кількість кімнат: 5+ балкон; вага: 10 кг; вага в упаковці: 11,25 кг

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- колір: кольоровий;
- матеріал: дерево;
- кількість елементів у наборі: 15 + будиночок;
- розміри (довжина/ширина/висота): 29/59/90см;
- кількість рівнів: 3;
- кількість кімнат: 5+ балкон;
- вага: 10 кг;
- вага в упаковці: 11,25 кг

ВКЛЮЧЕНО

- коник качалка
- туалетний столик
- Двох'ярусне ліжко
- стіл + 2 стільці
- стіл
- Крісло
- диван
- кухонна стінка
- умивальник із дзеркалом
- душ
- туалет
- лампа
- квітка
- котедж

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари