Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дитячий намет + ліхтарі kruzzel 17489

899 грн
Опис

ДИТЯЧИЙ ПАРАЛОТОВИЙ ДОМ З ЛАМАМАМІ ВАТНИХ КЕРІВ

- ## ЛЕГКО СКЛАДУЙТЕ І РОЗБІРАТИ — намет упакований у спеціальний чохол із ручкою, що полегшує його перенесення й робить його компактним. Він легко поміститься в багажнику вашого автомобіля. Встановити та скласти намет дуже швидко та легко. Просто зніміть виріб із чохла та встановіть усередину рамку. Це не займе у вас більш ніж 5 хвилин!

- ## ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ДОМУ І САДА — цей елегантний дитячий намет безсумнівно сподобається кожній дівчинці, яка мріє про власний будинок. Його можна використовувати як місце для зберігання іграшок і намет для ігор на свіжому повітрі . Він прикрасить кімнату вашої дитини та створить неповторну атмосферу.

- ## БЕЗОПАСНОСТЬ — намет виготовлений із високоякісного синтетичного матеріалу, стійкого до пошкоджень. Крім того, він має стійку раму, яка дасть змогу вашій дитині безпечно гратися. Обладнаний підлогою.

- ## ЛАМПЫ — до комплекту постачання намету входять ліхтарики «ватні кульки», що працюють від 2 батарейок типу АА (не входять до комплекту), що дає змогу використовувати їх зовні та всередині намету, тому що не потрібно шукати місце з блоком живлення. Колір вогнів рожевий і білий. Все це складається з 20 ламп . Струна з вогнями має довжину 2,8 метра.

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ — колір: рожевий і білий; матеріал: оксфорд; довжина чохла: 45см; колір світла: теплий білий; довжина гірлянди: 2,80 м; розміри (висота/ширина/глибина): 126/130/90 см; вага: 0,911 кг; вага паковання: 1,047 кг.

СПЕЦІФІКАЦІЯ

- ## колір: рожевий і білий

- ## довжина чохла: 45 см

- ## колір світла: теплий білий

- ## довжина гірлянди: 2,80 м.

- ## розміри (висота/ширина/глибина): 126/130/90 см

- ## вага намету: 0,911 кг

- ## вага паковання: 1,047 кг

- ## матеріал: Оксфорд

ВМИКНО

- ## намет

- ## лампи

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари