Всі категорії
Додати товар

Слінг - ергорюкзак mei tai

2000 грн
Опис

Дуже якісний слінг, що зрозстає разом з вашою дитиною, німецького бренду. Деякі елементи, такі як пояс на застібці, утлотнені плечові ремені, уже більше схожі до ергорюкзака. Розмір 50/56-80/86.
Красивий сіро-блакитний колір.
В комплекті також накладки для поечових ременів.

Переклад опису з офіційного сайту. Можливо з помилками, але зрозуміло)

Mei Tai вже давно став класикою серед ергономічних дитячих слінгів, які ростуть разом з дитиною. Mei Tai завжди є гарним вибором, якщо ви шукаєте високоякісний та добре продуманий слінг. Безпека та близькість для вашої дитини та свобода пересування для вас.
Детальна інформація про товар:
- Ви можете носити його на животі, на спині та на стегнах.
- Підходить за розміром 50 - 80/86, плавно регулюється по ширині та довжині, тому росте разом з дитиною.
- Mei Tai — це напівслінг піпівергорюкзак з поясом на стегнах із пряжками, а лямки просто зав’язані вузлом.Плечові лямки шириною 10 см виготовлені з міцної саржі.Задня частина виконана з 2-х шарів діагонально-еластичної поперечної саржі (слінгова тканина), яка ідеально адаптується.Звузити лямки можна за допомогою тасьми, вшитої збоку боку.
- Підголівник для підтримки голови малюка.
- Протестовано Міністерством захисту прав споживачів Австрії у 2019 році.

Mei Tai має багато переваг слінгу, але одягається набагато легше та швидше. З добре підігнаним Mei Tai ви носите свою дитину в фізіологічно правильно, з розведеними стегнами..

Матеріали та довговічність:
Mei Tai має стандартно високу якість. Тканини, виткані для нас в Австрії, і вони мають сертифікат GOTS (органічна бавовна). Виготовлення відбувається в Чехії. Завдяки сусідньому виробництву ми також зберігаємо короткі транспортні шляхи. Ми хочемо уникнути непотрібної пластикової та паперової упаковки, тому ми доставляємо Miss Hübsch Mei Tai у практичній тканинній сумці для зберігання.

Матеріал:
Матеріал чохла: 100% органічна бавовна (kbA)
Задня частина: 100% органічна бавовна (kbA) Набивка
(плечові та стегнові лямки): поліуретан (піна)

Mei Tai постачається з нагрудним ременем, тканинною сумкою для зберігання та повністю ілюстрованим посібником для носіння.

Виробництво Чехія.

інструкції з прання

Можна прати вручну або на програмі делікатного прання в пральній машині (максимум 30 градусів), але не підходить для сушіння в барабані.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kristina555
kristina555
Ужгород
100% виконаних замовлень
Була