Всі категорії
Додати товар

Кенгуру ergo baby, кенгурушка, слінг

699 грн
Опис

Продам новий ергрюкзак
ErgoBaby.

Оригінальний ергономічний рюкзак-переноска ERGO baby задовольнить максимум потреб дитини та її батьків, оскільки вона не тільки отримала десятки тисяч вдячних відгуків
Більшості батьків відомо, що найважливішим чинником під час носіння дитини є його фізіологічно правильне положення в рюкзаку-переносці. Оптимальним положенням є так звана «поза жаби», коли ніжки малюка широко розведені, а коліна високо піднятий, попа «провисає». Перевага цієї позиції — абсолютна безпека для дитини, оскільки в цьому положенні навантаження на хребет і тазостегнові суглоби дитини максимально знижується.
Рюкзак-переноска Ergo Baby забезпечений широким щільним поясом, основними функціями якого є надійна фіксація ергорукзака та малюка в ньому, підтримання тіла дитини в зручному положенні та рівномірному розподілі навантаження. Правильний розподіл навантаження під час носіння рюкзака-переноски є вкрай важливим, оскільки дає змогу переносити малюка впродовж тривалого часу, не відчуваючи дискомфорту. 
Секрет перенесення Ergo Baby полягає в її унікальній конструкції — навантаження розподіляється не тільки на спину та плечі, але й на стегна дорослої людини. Носити такий рюкзак можна не тільки спереду, а й на спині, і збоку, на стегні. 
Переваги слінга-рюкзака ERGO Baby

Підбиті бортики в зоні ніг дитини та виточки під її попу для зручності;
Ергономічна форма лямок для щільнішого прилягання та зменшення тиску в зоні пахв;
Широкий поясний ремінь і стропи для зменшення натягу та напруги;
Завдяки широкому поясному ременю, вага розподіляється рівномірно на плечі та стегна, що дає змогу носити дитину довго, не відчуваючи болю в спині;
Унікальний безпечний ремінь на грудях дає змогу надіти ваш ERGO Baby абсолютно безпечно та швидко;
На спинці кишеня з блискавкою;
М'який фіксований підголівник підтримує голову дитини під час сну;
Підходить для батьків із талією 65 см — 115 см

Забезпечує комфорт цілий рік — влітку не так спекотно, оскільки застосовуються тільки натуральні повітропроникні тканини, а взимку не холодно, адже малюк легко поміститься в ній навіть у теплому комбінезоні.;
Невеликий розмір і вага (600 г).
Матеріали:
ERGO baby Carrier виготовлений із натуральних, повітропроникних і безпечних матеріалів (бавовна й органічної бавовни). Він зручний взимку та влітку, вдома та на вулиці, у місті, на курорті та в поході.
Крім того, ERGO baby піддається цілій серії стандартизованих тестів. Міцність застосовуваної бавовни була протестована зусиллям на розрив аж до 40 кг.

Капюшон зі щільної бавовни, не відстібається.
Поясний ремінь регулюється з одного боку.
Всі застібки захищені від раптового розстібання — мають страхувальні гумки.
Розміри:
Ерго-рюкзак випускається в одному розмірі.
Вік дитини:
Від народження до 4-5 років
Можливі позиції:
1. Положення Ergo Baby "малик спереду"
Найбільше малюки люблять тілесний і зоровий контакт із матір'ю. Вони хочуть відчувати тепло материнського тіла та його запах, це надає їм відчуття захищеності та спокою, що дуже важливо для розумового та соціального розвитку дитини.
2. Положення Ergo Baby "малик на боці"
Це положення чудово підходить для нетривалого носіння підрослих дітей, тому що ваша дитина в цьому положенні має прекрасний огляд, водночас зберігається тісний контакт із батьком. Носіння дитини на стегні є одним із найбільш природних способів носіння дитини, у цьому положенні дитина перебуває в фізіологічній позі з розведеними колінами.
3. Положення Ergo Baby "малик за спиною"
Щойно ваш малюк почне впевнено тримати голову, ви можете садити його у свій ERGO за спину. Вирушаючи на прогулянку, по магазинах або просто займаючись домашніми справами, ви і ваша дитина завжди будете поруч (точніше, дитина буде у вас за спиною). Дорослим носінням рюкзака за спиною дає велику свободу рухів, даючи безперешкодно займатися повсякденними справами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lola777
lola777
Миколаїв
80% виконаних замовлень
Була