Всі категорії
Додати товар

Сумка-кенгуру, рюкзак-кенгуру для немовлят mommore

699 грн
Опис

Продам сумку-кенгуру/рюкзак-кенгуру (від 3,5 до 15кг)
Сірий колір підійде як для хлопчика, так і для дівчинки

стан ідеальний, не затертий, всі замочки, кнопочки функціонують

- Індивідуальна посадка - Ця м'яка переноска підходить для дітей від 4 до 24 місяців (вага: 3,5 ~ 15 кг). Підходить для мами/тата від мініатюрної до великої статури. Його можна прати в пральній машині.
- Комфортна м’яка та дихаюча сітчаста тканина забезпечує прохолоду та затишок дитині та батькам навіть у жарку погоду. Надзвичайно широкий поясний ремінь для поперекової підтримки зменшує тиск на поперек і запобігає навантаженню на поперек. (пояс регулюється)
- 6 положень для носіння. Ремені мають подвійне регулювання та дозволяють використовувати як Н-, так і Х-стиль. Міцна нагрудна пряжка запобігає зісковзуванню плечового ременя на ходу.
- Ергономічний дизайн - регульований підголівник забезпечує хорошу підтримку для дитини, а ергономічне сидіння у стилі M допомагає покращити кровообіг ніг. Частина з отвором для ніжок виготовлена ​​з приємної до шкіри бавовняної тканини, яка не травмує ніжки вашої дитини.
- Зручно - легко дістатися до пряжок, щоб відрегулювати. Передня знімна маленька сумка для ключів, телефону, соски та інших дрібниць.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
40860qqq
40860qqq
Супер-продавець
Хмельницький
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари